Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Adopce dětí je záležitostí těch co vlastní práva na výchovu svých dětí a chtějí je směnit, nebo poskytnout těm co o tato práva usilují.  Jediné co je potřeba ohlídat je to, aby dítěti nebylo ubližováno, což by se dalo zařídit mnoha způsoby.   Nikomu jinému do toho nic není.

0 0
možnosti

jednak - pokud vim je malo homosexualnich paru kteri maji zajem na adopci, je dokonce malo tech 4%nich co se vubec chteji ozenit, omuzit, jak chcete. Takze je to jen plana a nicnerikajici volebni napln kecalistu.

Lesbicke pary maji tu vyhodu ze muzou mit sve deti, staci na 5 minut zatnout zuby. I muzi maji tuto moznost, nekoho za penize zbouchnout a nechat si dite, zen k tomu schopnych se vzdy najde. Takze jsou to jen politicke kecy.

0 0
možnosti

Na to není třeba ministra, stačí jediný zákon. Co KONKRÉTNĚ bude tento člověk dělat čtyři roky a celý pracovní den? Není to úplně zbytečná funkce? Takto chce Babiš hospodařit?!!

0 0
možnosti

Nevim sice co bude pan ministr delat, 

Ale vy mi dluzite horoskop. Daval jste na to vlastni zivot, nebo jste jen plane kecal a pak utekl?

0 0
možnosti

Pro vas, co tu bagatelizujete zivot deti v kojeneckych ustavech a detskych domovech a mysli si, ze je to pro dite vlastne lepsi nebo srovnatelne s zivotem napriklad v paru dvou lesbicek, ktere maji rady jedna druhou a urcite i to dite, doporucuji jedine. 

Zajdete se na par hodin do takoveho kojenaku podivat, opravdu bezte, jedna navsteva vyda jasny argument proti stovkam prazdnych homofobnich kecu.

3 1
možnosti

Pisete nesmysly. Je dost heterosexualnich paru na adopce, tak neni duvod davat ty deti homosexualum. V kojeneckych ustavech a detskych domovech nejsou ty deti proto, ze by je nikdo nechtel adoptovat.

3 0
možnosti

Existuje nějaký psychologický rozbor, podložený třeba i výzkumem, co se stane s dítětem, které vychovávají homosexuálové?

0 0
možnosti

Kdyz ony ty vyzkumy na detech jsou tak nejak neeticke.

0 0
možnosti

Napsal jste to pěkně. Měl bych k tomu dvě připomínky.

1. Žádné právo adoptovat dítě neexistuje. Toto právo nemá ani normální pár skládající se z muže a ženy.

Právo je rub povinnosti - má-li někdo nějaké právo, musí zde být někdo jiný, kdo má tomu odpovídající povinnost. A protože nikdo nemá povinnost dát své dítě či sehnat nějaké cizí dítě k adopci libovolným párem dvou lidí (bez ohledu na pohlaví), nemá samozřejmě žádná pár dvou lidí právo na to, aby adoptoval nějaké dítě. Pokud chce p. Dienstbier homosexuálním dvojicím takové právo právním řádem dát, znamená to, že zabřemení někoho jiného (státní orgán?) povinností dítě pro tu adopci opatřit. A co je víc než úděsné.

2. Na dítě se zcela zapomíná - nebo přesněji opomíjí. Dítěti je jistě lépe v dobré rodině než v dobrém ústavu, ale určitě mu není a nebude lépe být příslušníkem minority. To dítě nebude ve vzduchoprázdnu, ale bude chodit do školy mezi ostatní děti. A nikdo není tak krutý, jako to dovedou děti. A ty jiné děti to dají tomu dítěti "s dvěma tatínky" pěkně sežrat. To bude dětství skutečně víc než krušné.

3 0
možnosti

Homosexualove si muzou poridit psa, nebo v pripade lesbickych paru i vlastni dite. Pravo na adopci je poslapanim prava ditete na normalni rodinu. V podstate je mu prisouzena role zvirete ze zverimexu, ktere si mate pravo koupit. Zatime neni takovy prebytek deti k adopcim, aby musely byt sverovany i, byt slusnym, nicmene stale deviantnim parum.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS