Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Nemám sice plný styk s venkovním světem, protože pojíždím po své sluji na inv.vozíku.

 Vždy jsem se domníval, že kdo je mistrem ve svém oboru, může být na to hrdý. Veřejné publikum to také oceňuje. Je docela obtížně pochopitelné, že jedinci v uměleckém světě mají dojem, že se mohou stavět do role rádců široké veřejnosti.

Dosud asi nepochopili, že demokracie je krásná v rovnosti hlasu každého občana. Je jedno zda do volební urny vloží hlas  PÁN NEBO KMÁN.

Tento princip nádherně vyjádřil v začátcích naší demokracie zakladatel ČSR TGM. Řekl, že demokracii máme, ale musíme usilovat abysme měli i demokraty.

Je to hodně dávno co byla tato moudrost vyslovena, ale někteří naši spoluobčané to bohužel nepochopili. Jsou to i někteří tak zvaní vzdělanci.

 Bohužel mnoho z nich jsou umělci a je jedno či výtvarní, literární či reprodukční. V občanských kvalitách jsou neumětelové co se musí občansky hodně učit.

0 0
možnosti
Foto

Ve Vaší úvaze, při vší úctě, je jedno ale. Ta volba, ovlivněná lživými argumenty jak v diskuzích, tak i v inzerátu v Blesku  či na Vysočině zasílaných "pohledech" má daleko do volby demokratické.

3 1
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1592x
Jihočech každým coulem

Seznam rubrik