Diskuse

Záchranářům Šumavy odjinud

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J"P

Díky za postřeh odjinud. Když tedy pominu, že vůči ochranářům přírody nasazujete přívlastky militantních vrahů, budu Vás stále považovat za člověka duševně zdravého, ač to tedy dá zabrat. Jen Vás upozorním, že desinformace, lži a plíživá kampaň je (také)  doménou Vámi oslavovaného combo uskupení napříč politickým spektrem. Jestli Vám připadá, že jejich argumentace pro ten právní paskvil, co prezentovali jako to nejlepší pro Šumavu a její nebohé a utlačované obyvatele v čele s nejchudšími a nejomezovanějšími starosty, zkuste si ty jejich návrhy prostudovat a spojit si je například s aktuálně vycházejícími články o tom, že jde vlastně o něco jiného, než o dobro zubožených šumavských obcí včetně jejich hladovějících obyvatel a "zdevastované" přírody. Z Vašeho projevu se jednomu může zdát, že Vaše vnímání světa je černobílé - Dušínové z krajů, senátů, obcí a Mažňákové z Duhy! Je tedy možné, že máte i po těch letech stále slepou víru v celé politické soukolí, kterému jde přece především o dobro národa. Pokud to tak je a nejste jen jeden z těch Selskorozumbradů, gratuluji Vám, budete mít krásný zbytek života bez větších nároků na rozvinuté myšlenkové pochody! Trapné hlášky o novinářských praktikách toho či onoho "...fertu" jsou asi taky zbytečné. Zkuste si projít články z vládnutí pana Mánka (potažmo pana Stráského) a možná s podivem zjistíte, že za dob jejich vlády psala média o jejich krocích celkem pravidelně a v mnohých případech to byly chvalozpěvy. Ostatně pan Mánek si na změnu image najal externí PR agenturu, která za peníze daňových poplatníků provedla mediální masáž, ve které byly potlačeny nežádoucí faktory(např. porušování zákona v případě pesticidů, černých staveb či nezákonného postupu policie v kauze Na Ztraceném) a upřednostněny zprávy typu: vyfoťte se krásným plyšáčkem. Jestli je pro Vás toto smyslem Národního parku, pak to jen mlátí pověstnou hlavičku hřebíku.

1 1
možnosti
J"P

Tenhle národ za více jak 20 let nepochopil, jaký smysl mají NP. Zkuste si tedy odskočit jen pár kilometrů jižně od zbídačené Modravy, tam se můžete informovat, jak lze dojít k symbióze člověk a příroda NP.  V pošumaví žiji celý život, Šumavě se v tichosti věnuji dlouhá léta, nikde netroubím, že jsem cosi vysazoval, cosi uklidil, na cosi přispěl, ale to může mít každý nastaveno jinak, já možná právě tak, jako ti hrdlořezové z Duhy, kteří jenom plkají a ani větvičku nezasadí! Mějte hezký den a až nám zase budete něco chtít vzkázat odjinud, budeme se těšit...

0 1
možnosti
MK

Karma jak hrom. Na Šumavě žiji celý život a přesně takhle mi to zvoní v hlavě. Díky

0 0
možnosti
Foto

Nojo. Vlašín s Bláhou mi taky leží v žaludku - a to jsem z Prahy, tedy odjinud. ;-)

1 0
možnosti
Foto

J51a29k85u24b 42R30o46t48h

2. 10. 2014 12:21

Nu, ode mne karma. Souhlas.

Mimochodem, teď si lobnu - přispějte svým vlivem k tomu, aby obce a pohoří kolem Prachatic, s nejvyšším kopcem Libínem ve výšce takřka 1100 m bylo zařazeno geograficky do Šumavy a ne do nějakého vágního Šumavského podhůří. My se tam cítíme být Šumaváky. Řada z nás má předky mezi Králováky. :-)

0 0
možnosti