Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

17. 2. 2012 12:25
Pane autore .......

:-).......podle diskusních příspěvků přede mnou vidíte, že Vám zas tak moc diskutérů nefandí ! Berete to pěkně od podlahy, a jak píše jeden z diskutujících, je v tom vidět Vaše lokajská duše! To se mi opravdu líbí. Všichni v EU jsou blbové, jen náš Bohem vyvolený národ je něco extra ! Kde žijete a kam se poděl Váš rozum? Vždyť nám tu pomalu ani nic nepatří ! Všechno rozprodané, my jsme vlastně jen levní nájemní dělníci pro zahraniční firmy! Jde jenom o to, aby naší věrchušce, nedejbože nehleděl zblízka na prsty. Vy opravdu patříte mezi lidi, který se nenápadně utahuje obojek a oni tomu ještě tleskají ! ......a vo tom to je.....! Rv

1 0
možnosti
OK

iacobau

17. 2. 2012 12:22
Vaše kritika pramení zejména z naší obecné vlastnosti

nízkého povědomí o tom, co je to svoboda a demokracie. Na EU máme v této zemi různé názory. Je dobře, když se k různým krokům vlády vyjadřují různí lidé. Máte-li jiný názor než zmínění signatáři, nikdo vám nebrání jej sdělit, případně iniciovat jinou petici. Můžete se jistě zamyslet nad tím, co a proč tito lidé píší, ale můžete jejich slova také apriori zavrhnout. To už je na vás. Je však hloupé se nad výzvou třech stovek osobností pohoršovat. I když i na toto máte samozřejmě právo.

1 0
možnosti
X

xychteen

17. 2. 2012 12:43
Re: Vaše kritika pramení zejména z naší obecné vlastnosti

Já to nepochopil jako "pohoršování se nad výzvou tří set osobností", ale jako pozastavení se nad tím, co bych pracovně nazval "profesionální petičnictví". A pro to mám pochopení, protože mne ti soustavní signatáři všeho už pomalu taky začínají pěkně... no, nelíběj se mi :-)

:

Takže pro autora spíše pochopení - a jako dodatek drobné upozornění: osobnost je "ta", nikoliv "ten", tak bacha, ať nepíšete motolštinou :-) Pěkný den všem - eurohujerům i eurokroupům (míněn Jiří Filmový)

0 0
možnosti

Ottis300

17. 2. 2012 9:59
To nic, pane autore, ještě to ale slíznete.

Někteří lidé vidět prostě nechtějí ...R^ Argumenty na úrovni.

2 0
možnosti
A

abire

17. 2. 2012 11:13
Re: To nic, pane autore, ještě to ale slíznete.

Můžete mi ty argumenty na úrovni ukázat? Kromě posledního odstavce, který skutečně vypadá jako rozumný argument, tam nic tak přesvědčujícího nevidím?

2 0
možnosti
PK

dolch

17. 2. 2012 9:52
A, chyba

myslel jsem, že je to něco od Větvy, ale to by tam asi stálo "Signatařy", to jsem naletěl :-)

0 0
možnosti
J

jajajajajajajajajajajajajajajaja

17. 2. 2012 9:47
A co jste mladíku dokázal vy?

Že tak nestoudně plivete na lidi co něco dokázali?A máte,mimo žlučovitých výkřiků, nějakou alternativu proti EU v současné ČR s jejíma současnýma politikama,její čím dál horší ekonomickou situací a závislostí na vývozu?Rv

3 0
možnosti
EP

pokaseda

17. 2. 2012 10:07
Re: A co jste mladíku dokázal vy?

Jsem moc rád, že tento mladík se nevydává za elitu národa. Poznal jasně co je to pýcha. A jak děsná nadutost žene někoho, aby stále misgtroval okolí. Páni signatáři výzvy pozor. "PRÁZDNÝ SUD DUNÍ ! "

0 0
možnosti
JM

J i ř í

17. 2. 2012 9:43
Jak úžasně černobílé vidění!

Nevím o tom, že by v tom dokumentu byl někdo označován za vyvrhele. Ale manipulace s fakty je přece dovolena, když světí prostředky, že? Je snadné nadávat na Evropu, bez které by se nám tu tunelovalo daleko lépe a rozhodovali bychom si o svých věcech sami (rozuměj naši zkorumpovaní politici, kteří za úplatek udělají pro zahraniční firmy cokoliv). Ale do toho nám Brusel přece nebude kecat! Prosil bych trochu více uvažovat a méně nadávat.

7 0
možnosti
PH

modrénebe

17. 2. 2012 9:50
Re: Jak úžasně černobílé vidění!

http://www.petice24.com/ne_podpisu_smlouvy_o_rozpotove_unii

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1592x
Jihočech každým coulem

Seznam rubrik